Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Aby zapewnić najlepsze działanie serwisu Elmar wykorzystujemy pliki tekstowe "cookies". Żeby zgodzić się z tym i pozbyć tego komunikatu wybierz przycisk "Kontynuuj", znajdujący się poniżej. Ustawienia plików "cookies" możesz w każdej chwili zmienić w ustawieniach przeglądarki

Kontynuuj

Chłodnictwo, klimatyzacja, wentylacja

Bolarus Witryna Chłodnicza

Wymiary (mm):zewnętrzne:
Szer: 720 / Gł: 860 / Wys: 2020
wewnętrzne:Szer: 600 / Gł: 695 / Wys: 1505.
15445f37922d8e04df2524372f7d4e95.jpg15445f37922d8e04df2524372f7d4e95.jpg
Szczegóły produktu

Dane techniczne:

Wymiary (mm):
ZEWNĘTRZNE
Szer: 720 / Gł: 860 / Wys: 2020
WEWNĘTRZNE
Szer: 600 / Gł: 695 / Wys: 1505

Pojemność: 700 [dm3]
Ciężar wlasny: 140 [kg]
Załadowanie: 150 [kg]
Ilość półek: 3 szt.
Max. obciążenie półki: 30 [kg]
Zakres temperatur: -16...-18 [ºC]
Otoczenie: +16... +25 [ºC] i 60% HR
Moc znamionowa: 450 [W]
Moc chłodnicza: 500 [W]
Czynnik chłodniczy: R-404a lub R-134a
Zapotrzebowanie na moc na dobę: 12,4 [kWh/24h]
Zasilanie: 230 V / 50 Hz
Ilość drzwi: 1


Wersja nierdzewna:

- izolacja wykonana z ekologicznej pianki poliuretanowej 60 mm
- drzwi samozamykające wyposażone w uszczelkę wciskaną
- elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temp.
- automatyczne odszranianie i odparowanie kondensatu
- nogi regulowane w zakresie do 50 mm
- obieg powietrza wymuszony wentylatorem
- wyłącznik wentylatora po otwarciu drzwi
- drzwi przeszklone
- grzałka w parowniku i ościeżnicy drzwi

Wyposażenie standardowe:
- 3 półki metalowe plastyfikowane (wym.: 530 x 650 mm)
- 6 prowadnic półek
- instrukcja obsługi, karta gwarancyjna
- wykaz punktów serwisowych

Wyposażenie dodatkowe:

- półka metalowa plastyfikowana
- półka ze stali nierdzewnej INOX
- haki na wyroby mięsne
- alarm dźwiękowy
- termostat z monitoringiem temperatury
- pedał do otwierania drzwi nogą
- oświetlenie wnętrza komory
- zamek drzwi na klucz
- rejestrator temperatury

Opcje wykonania:
- wersja Tropik (otoczenie +16... +32ºC przy 60% HR)

Zastosowanie: do przechowywania i ekspozycji produktów spożywczych uprzednio zamrożonych do temperatury przechowywania.